Gość
1.Nick: Ka$ia™
Poziom: 85
Reputacja : 770k (green nos)
Klasa: Łucznik
Moje sp:
Rang 74j+9
Sin 76j+13 (wiem żenująca job ^^)
Des 70j+10
Wk 99j+12
Kenior 71j+10
2.Byłam w Fam ,,Wczorajsi'' , odeszłam ponieważ osoba , która była 3 dni w fam dostała zastępce.. Nie dość że w ogólnie nie ogarniała tej pozycji to ją nadużywała.. ;c Sisu tez był coraz mniej aktywny w fam co zaskutkowało masowym odejściem ludzi z fam .
3.Szukam jakieś ogarniętej , wyluzowanej , aktywnej fam z którą można iść na glace , pogadać , pośmiać się .
Słyszałam od znajomych , że wy jesteście ogarnięci i aktywni co spełnia moje wymogi .
Paru osób z waszej fam z widzenia znam i wiem że to są spoko ludzie ^^
A tak ogólnie to z was znam mojego Loogera który mi bardzo pomaga .
(Tak z bloomem mam rozwód ;cc) .
4.Mam na imię Kasia ( w grze mówią na mnie Kacha ;D ) . Mam 15lat (rocznikowo 16) , interesuję się muzyką , zjawiskami paranormalnymi , ubraniami , telefonami i to chyba na tyle . W Nostale lubię chodzić na różne rajdy , każdy chyba lubię .
Pomagam także na glacy i arenie , w misjach i w terenie (ale sie zrymowało.. xd) . No to chyba tyle o mnie , reszta zależy od was Pa ;) (alt+w haha xd)
Zbanowany
Oczywiscie , ze TAK . xd
Zbanowany
Olu!! Czemu karzesz mi być miłym? -,- Ehh... co do podania, repa ok, sp też, szkoda tylko że pamiętam Cię jako osobe która kozaczy i uważa się za najlepszą, w fam mamy fulla więc będzie neutral :|
Ostatnio edytowany przez Sielwer (2013-05-26 11:18:21)
Zbanowany
ja na nie było podanie jej ju i dalej na nie
Zbanowany
Aja będę na Tak, co prawda nie znam osoby, ale same podanie to nie człowiek, jakiś okres na sprawdzenie np? Tak, aby poznać kto to i jak gra i jak się wpasuje do nas? decyzja w rękach większości i Mamy Lodowej xD
ps. szukam żony na wypady na glacę xD
DarkOfSlideZbanowany
Tak. ;3

Zbanowany
a ja jestem na tak:P.
nie pamietam swojego loginu i dlatego pisze od jakuba. PepeXD