Gość
1. Podaj swój nick w grze, zawód, lvl i reputację. Co prawda level nie stanowi o człowieku, ale dobrze jest móc pójść razem na rajd czy porobić wspólne misje.
Witam, nazywam się Kamil. Mój nick w grze to Kanzer. Z zawodu jestem łucznikiem który posiada 80lvl i 1,2kk reputacji.
2. Napisz, w jakich rodzinach byłeś poprzednio i co było powodem ich opuszczenia.
Poprzednia rodzina to "Sereals". Odszedłem z niej z powodu rozpadu fam.
3. Uzasadnij, dlaczego chcesz dołączyć akurat do nas. Jeśli znasz kogoś w naszej rodzinie i chciałbyś się na niego powołać, również nam o tym napisz.
Często widuje was na glacy. Widać że jesteście aktywni. Niestety nikogo z waszej fam nie znam, ale może to i dobrze żeby zapoznać nowe znajomości.
4. Opowiedz nam coś o sobie, jak masz na imię, czym się interesujesz i co powinniśmy o Tobie wiedzieć ;)
Tak jak już wyżej wspomniałem nazywam się Kamil. Pochodzę z niewielkiego miasteczko w woj. warmińsko-mazurskim którym jest Iława. Mój ulubiony klub piłkarski to FC Barcelona ( nie ze wględu na to że gra tam Messi). Słucham piosenek typu Disco Polo. Uczęszczam do gimnazjum, klasa 2 :D (chyba zdam). Lubie grać w piłkę nożną i siatkówkę. Na komputerze gram w Nostale i w Fife 13 czasem w Assasina Creed'a. To chyba to wszystko.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania.
Pozdrawiam Kanzer :P
DarkOfSlideZbanowany
Jestem na Tak

Gość
EQ:
Oblech u6+8 [czysty]
Sztylet cienia u4+5 [szukam jakiegoś lepsze, głownie mi potrzebny do osłonki]
Lekki Krok u7+7 [okolo 15 prób na +8, z osło]
Sp:
Rang 75+9
Sin 41+5
Destro 21+5
WK 99+9
CS 71+9
Gość
wioslarz napisał:
jak masz watpliwości czy zdasz to zajmij sie nauka, a nie graniem na kompie...kiedys trzeba spiac sie i uczyc..
Zdam zdam. Nie mam żadnego zagrożenia tylko na chemie muszę uważać :)
Gość
Ryjek napisał:
jestem na nie ponieważ nie i tyle;p
Jak możesz to powiedz mi czemu jesteś na nie albo podaj jakiś "normalny" argument czemu tak zdecydowałeś.
BoomBoom:)Zbanowany
" Słucham piosenek typu Disco Polo." nieee...
Mnie podanie nie zachwyca i jeszcze to disco polo... NIE.