Gość
Hej :)
1. Nick: lizard123
Zawód: Łucznik
Poziom: 80
Reputacja:571087
2. Byłem ostatnio w Prison_Guard, ale szef mnie wywalił bo mnie nie było cały dzień i notki do niego nie wysłałem i wszedłem na
LoD :s (nadal go nie rozumiem...).
3. Chciałbym do was dołączyć ponieważ słyszałem od kumpli że u was jest miła atmosfera, i już wogóle mi nie chodzi na LoD.
4. Mam na imię Łukasz, mieszkam w województwie Wielkopolskim, interesuję się motoryzacją i siatkówką przede wszystkim :D. Mam dużo poczucia humoru, więc nie można się ze mną nudzić ^^.
Zbanowany
troche skromnie zwazywszy ze lucznikow mamy od fula i jeszcze wiecej... mnie jakos to nie przekonało...
od jakich kumpli slyszales ze u nas dobra atmosfera? sa oni u nas?
BoomBoom:)Zbanowany
Ale się nam rozpisałeś...
Ciekawe że każdy który pisze u nas podanie twierdzi że u nas jest miła atmosfera O.o To już się nudne robi ;/ ...
Gość
od ~Lucznik~Pro~ np. :d (nie pamietam dokładnie jego nicku :D)
Administrator
A gdzie tam miło,same kafleXD
Jeśli chcesz żebyśmy mięli się nad czym zastanowić,to napisz coś o swojej postaci/sp,eq.../

BoomBoom:)Zbanowany
Szelasz napisał:
A gdzie tam miło,same kafleXD
Jeśli chcesz żebyśmy mięli się nad czym zastanowić,to napisz coś o swojej postaci/sp,eq.../
A przede wszystkim napisz o sobie :P Bo z tego co napisałeś wiemy że nazywasz się Łukasz O.o mieszkasz w Wielkopolskim i masz poczucie humoru O>o którego w podaniu nie dostrzegłem
lish44Zbanowany
Lizard żeś pojechał po całości z tym podaniem. Czytałem je 3 godziny i dopiero jestem w połowie ^,-
No znamy się i uważam, że spoko typ z ciebie bo zawsze szło się pośmiać z twoich sztuczek na bb albo coś innego.
No ale to nie do mnie należy decyzja

WielmożnyZbanowany
Szkoda, ze to nie lektura szkolna.
Dużo to się tu nie rozpisałeś, w sumie tego mozna się na pamięć nauczyć.
Łuków zbyt dużo, przykro mi, jestem na Nie ;f.
NiszczycielvxZbanowany
aż normalnie nie wiem co napisać więc podanie mnie nie przekonało a po za tym ty emigrujesz z fam do fam co 2tygodnie jeśli nie krócej ja jestem na nie
Administrator
Mnie też nie przekonuje to podanie. Miłego dnia.